چگونه یک متخصص پوست خوب انتخاب کنیم؟ متخصص پوست کیست؟. متخصص پوست خوب فردی است که قادر است بیش از ۳۰۰۰ بیماری پوستی، از جمله، سرطان پوست، اگزما، پسوریازیس، آکنه شدید و … را شناسایی و درمان کند. پزشک متخصص پوست در درمان پوست، مو و ناخن تخصص دارد.
انتخاب متخصص پوست خوب در اصفهان
پوست اولین خط دفاعی انسان در برابر بیماری ها است که از سایر اندام های شما محافظت می کند. به طور کلی پزشک متخصص پوست فردی است که قادر است تمام بیماری های مرتبط با پوست را شناسایی و درمان کند.
درمان ریزش مو، زیبایی پوست و جلوگیری از پیری زودرس پوست، درمان انواع آکنه و اسکار ها، تشخیص و درمان اگزمای مزمن، سرطان کشنده و حتی درمان انواع زگیل تنها بخشی از توانایی های متخصص پوست خوب می باشد.
در کل دو نوع پزشک پوست داریم:
– دکتر عمومی پوست
– متخصص پوست و زیبایی
اگر شما مشکل حادی ندارید می توانید به دکتر عمومی پوست مراجعه کنید. اما اگر بیماری شما در سطح بالایی قرار دارد، بهتر است متخصص پوست و زیبایی را انتخاب کنید.
چگونه یک متخصص پوست خوب انتخاب کنیم؟+ ۶ نکته مهم انتخاب متخصص پوست و زیبایی
۱- بررسی مدارک و سوابق پزشک متخصص پوست
قبل از تعیین وقت با پزشک متخصص پوست، لازم است مدارک و سوابق او را بررسی کنید. داشتن بورد تخصصی نشان می دهد که پزشک شما دارای دانش، مهارت ها و توانایی کافی برای درمان انواع بیماری های پوستی است.
سعی کنید قبل از مراجعه به پزشک متخصص پوست تمامی مدارک فوق را مشاهده کنید تا از صحت و سقم آن اطمینان حاصل نمایید.
۲- رضایت بیماران
قبل از مراجعه به متخصص پوست و زیبایی از دوستان، آشنایان و پزشک عمومی خود راجع به عملکرد دکتر مختصص پوست مورد نظرتان سؤال کنید.
از آن ها درباره امکانات، تجربه و میزان رضایت مندی شان از نتیجه کار دکتر مورد نظر بپرسید. رضایت بیماران از عملکرد پزشک متخصص پوست، اخلاق و پیگیری او می تواند در انتخاب و تصمیم گیری شما نقش مهمی ایفا کند.
۳- داشتن تجربه و مهارت کافی
پزشک متخصص پوست باید در مورد مشکل و بیماری پوستی شما تجربه و مهارت کافی داشته باشد تا بتواند بهترین نتیجه را از درمان بگیرد.
البته دوره های مکملی هم برای این پزشکان در سطوح مختلف برگزار می شود تا متخصص پوست بتواند نتایج بهتری از درمان ارائه دهد. این دوره ها اغلب در سطح کشوری و بین المللی برای متخصصان برگزار می گردد.
۴- بررسی کیفیت و امکانات مطب
برای اینکه بهترین نتیجه را به دست آورید، در کنار تخصص پزشک پوست و زیبایی کیفیت و امکانات مطب او را نیز زیر نظر بگیرید.
۵- مراقبت های حین درمان خارج از ساعات کاری
زمانی که توسط یک متخصص پوست تحت درمان هستید، ممکن است نیاز باشد تا خارج از ساعات کاری راجع به برخی مشکلات و واکنش های آلرژیک به دارو با پزشک خود صحبت کنید. این ارتباط ممکن از طریق مختلف صورت گیرد. دقت کنید که هنگام انتخاب پزشک متخصص خود به این موضوع هم توجه داشته باشید.
۶- بیمه
قبل از مراجعه به پزشک متخصص پوست و زیبایی اطمینان حاصل کنید که مواردی که او قرار است انجام دهد، تحت پوشش بیمه باشد. چراکه هزینه های درمان پوست و مو در حالت آزاد زیاد و در برخی موارد سرسام آور است.
پس از مراجعه به پزشک متخصص پوست و زیبایی نیز نکات زیر را فراموش نکنید:
– نگرانی های خود را توضیح دهید
اگر در مورد بیماری خاصی نگران هستید و یا درد و خونریزی دارید، در ابتدای درمان وضعیت خود را برای منشی دکتر توضیح دهید.
– قبل ار مراجعه به پزشک سؤالات خود را یادداشت کنید
شما می توانید قبل از حضور پزشک تمامی سؤالات و ابهانات خود را یاداداشت و از او بپرسید.
– اطلاعات کامل و درستی از وضعیت خود بدهید
زمانی که متخصص پوست سؤالاتی از شما می پرسد به صورت کامل جواب بدهید. سعی کنید اطلاعات کامل و درستی از وضعیت سلامتی خود، بیماری هایی که درگیر آن هستید و داروهایی که مصرف می کنید، ارائه دهید.
– سابقه پزشکی خانواده خود را بدانید
قبل از مراجعه حضوری به پزشک متخصص پوست حتما از خانواده خود درباره بیماری های ژنتیکی و شایع در فایل صحبت کنید. اگر قبلاً به پزشک دیگری مراجعه کرده اید، یک کپی از آزمایشات خود را به همراه نظر پزشک قبلی به پزشک جدید تحویل دهید.
– آرایش نکنید
هنگام مراجعه به متخصص پوست تحت هیچ شرایطی آرایش نکنید و زیاد از مرطوب کننده و یا سایر درمان های پوستی استفاده نکنید.
جمع بندی نهایی
اگر شما مشکل حادی ندارید می توانید به دکتر عمومی پوست مراجعه کنید. اما اگر بیماری شما در سطح بالایی قرار دارد، بهتر است متخصص پوست و زیبایی را انتخاب کنید.
و اما چگونه یک متخصص پوست خوب انتخاب کنیم؟. پزشک متخصص پوست فردی است که قادر است تمام بیماری های مرتبط با پوست را شناسایی و درمان کند.
برای اینکه یک پزشک متخصص پوست خوب انتخاب کنیم، کافی است ۶ نکته مهم انتخاب متخصص پوست و زیبایی که در همین مطلب آورده شده است را به کار بگیریم.-